top of page

Raul Ghiurca

Medic specialist chirurgie dento-alveolară (Cluj-Napoca, 2022)

Facultatea de Medicină Dentară (UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, 2018), Specializare Chirurgie Dento-Alveolară (Cluj-Napoca, 2022)

Dr. Raul Ghiurca- Medic specialist Chirurgie dento-alveolară.jpeg

Despre

N-aș putea funcționa fără pasiuni, care din fericire nu sunt puține. Cânt la tobe din adolescență, fiind membru fondator a două trupe rock cu activitate curentă. Când nu sunt pe scenă, pot fi găsit cu certitudine pe malul unui lac de pescuit, împreună cu partenerii clubului de pescuit din care fac parte. Iar când totuși rămâne câte un weekend neocupat, prefer să fotografiez natura.

Experiența clinică

Am început activitatea clinică în mediul privat, imediat după terminarea facultății (2018), iar odată cu programul de rezidențiat (2020), îmi desfășor activitatea
profesională și în mediul spitalicesc. De-a lungul anilor am dezvoltat o pasiune pentru domeniul stomatologiei restaurative și a chirurgiei dento-alveolare, împreună cu aspectele conexe ale acestora, iar din anul 2019 abordez cu succes analiza ocluzală digitală (T-Scan).

Opinie personală

Domeniul stomatologiei este într-o continuă transformare, cu tendințe majore de umbrire a aspectelor pur medicale. Manifest o doză de prudență legată de tot ceea ce înseamnă contaminarea profesiei cu elemente superficiale. Mi-am ghidat mereu cariera într-o manieră verticală, fără compromisuri. Consider că scopul nostru zilnic ar trebui sa fie acela de a oferi pacienților un act medical asumat, de înaltă calitate.

bottom of page