top of page

Adelina Andrei

Medic Specialist Parodontologie, Medic Rezident Stomatologie Generală

Facultatea de Medicină Dentară (UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, 2018), Specializare Parodontologie (Cluj-Napoca, 2021)

Dr. Adelina Moisuc -Medic specialist Parodontologie.jpg

Despre

Apreciez științele exacte și sunt fascinată de lumea care ne înconjoară, de diversitatea ei și de cum totul funcționează în armonie. Îmi încarc bateriile petrecând timpul cu oameni dragi, citind o carte bună sau vizionând un film interesant. Avem cu toţii o valiză de vise gata făcută, oricând pregătiţi de a zbura pe prima fereastră deschisă.

Experiența clinică

Stagiile de pregătire în rezidențiat au contribuit la acumularea experienței mele clinice în diagnosticul și tratamentul bolii parodontale care implică efectuarea manoperelor non-chirurgicale (terapia inițială, terapia de menținere) și chirurgicale (chirurgie rezectivă,  chirurgie plastică parodontală și de regenerare a defectelor osoase). Prin tratarea cazurilor complexe parodontale am acumulat, de asemenea, experiență în reabilitarea dentară și protetică.

Opinie personală

Evoluția continuă a domeniului medical oferă o oportunitate deosebită practicienilor pentru o dezvoltare susținută, o extindere a cunoștințelor în domenii colaterale și pentru utilizarea tehnologiilor de ultimă generație. Acest aspect provoacă medicii să fie inovatori și să ofere pacienților tratamente din ce în ce mai performante, cu scopul de a îmbunătăți calitatea vieții. 

bottom of page