top of page
imagine 1.jpg

Costurile Tratamentelor

Stimați pacienți, 

Suntem convinși că fiecare dintre dumneavoastră și-ar dori sa aibă o informație legată de prețurile pe care le practicăm în Clinica Rotar. De aceea, vom incerca sa oferim în cadrul website-ului final o lista cu costurile celor mai importante manopere care se realizează în cadrul tratamentelor stomatologice.

 

Totuși, stomatologia multidisciplinară, personalizată, pe care o practicăm este greu de evaluat material într-o pagină de website. Costurile nu sunt dependente doar de nevoile de tratament ci și de multiplele opțiuni în ceea ce privește metodele și materialele utilizate care, astăzi, sunt disponibile pacienților.  


imagine 2.jpg

Nevoile de tratament pot varia de la simplu la complex, iar acest grad de complexitate nu poate fi decis decât după analiza clinică și imagistică amănunțită a cazului. Această analiză implică o consultație inițială a cărui cost este între 150 și 300 lei, urmată de ședința de documentare (poze, amprente, investigații imagistice, scanare) care este evaluată la 600-700 lei. În urma celor două ședințe menționate anterior se elaborează planul de tratament, care este întotdeauna însoțit de o evaluare estimativă a costurilor implicate. Planul de tratament, alături de evaluarea estimativă, este pus la dispoziția pacientului pentru consultare. 


Discuțiile pe baza planului de tratament, a opțiunilor privitoare la metodele și materialele ce pot fi utilizate, vor avea loc într-o ambianță informală, în spațiile accesorii cabinetului stomatologic. La capătul acestor discuții, pacientul va avea la dispoziție informațiile legate de eforturile fizice și materiale pe care trebuie să le întreprindă pentru rezolvarea problemelor, atât cât este cu putință de evaluat la început.

 

Dacă optați pentru o descriere plastică, puteți asimila un tratament stomatologic complex cu renovarea și reabilitatea unui imobil vechi. Etapele de proiectare vor ține seama doar de realitatea vizibilă înainte de începerea șantierului. Execuția va fi realizată și în funcție de o serie de nevoi aparente doar la momentul începerii și desfășurării lucrărilor. Iar gradul de complexitate și de finisare al lucrării finale va fi întotdeauna dictat nu doar de dorința inițială a beneficiarului ci și de nevoile descoperite pe „drum”. 

imagine 3.jpg

Putem să vă asigurăm că, prin filosofia noastră care ne-a purtat peste vremuri în ultimii 30 de ani, nu ne dorim să surprindem neplăcut și să obținem venituri care să nu fie acoperite de dăruirea și calitatea medicală de care suntem capabili.

bottom of page