top of page
facilitati.jpg

Cursuri

Sub egida ”Buni de gură”, Clinica Rotar organizează o gamă variată de cursuri de dezvoltare profesională, concepute pentru a îmbunătăți și aprofunda cunoștințele și abilitățile medicilor stomatologi. Acest demers include atât programe de formare inițială, pentru cei nou-veniți, cât și cursuri avansate pentru specialiștii care doresc să își extindă expertiza în anumite domenii de nișă ale stomatologiei. Fiecare curs este prezentat cu informații referitoare la durata, structura și obiectivele de învățare. Clinica Rotar pune un accent deosebit pe adoptarea celor mai noi tehnologii și practici din domeniu, deoarece dorim ca participanții la cursuri să  beneficieze de un învățământ de cea mai înaltă calitate și relevanță pentru practica medicală contemporană.

FB_IMG_1708517292503.jpg

Prof. Dr. David Angelo

360 Approach to Temporomandibular Disorders

Data: 24-25 Mai 2024

Sub egida „Buni de gură”, Clinica Rotar vă invită să participați la cursul ”360 Approach to Temporomandibular Disorders”, care se va desfășura în perioada 24-25 mai 2024. Cursul va fi susținut de Prof. Dr. David Angelo, profesor la Universitatea de Medicină din Lisabona și director al Institutului “Portuguese da Face”. 

Afis curs Dani si Ema 1 (1).png

Dr. Daniel Tălmăceanu și fizioterapeut Emanuela Broscățan

Managementul interdisciplinar al pacientului cu disfuncție temporo-mandibulară

Data: 20-21 Septembrie 2024

Sub egida „Buni de gură”, Clinica Rotar vă invită să participați la cursul  ”MANAGEMENTUL INTERDISCIPLINAR AL PACIENTULUI CU DISFUNCȚIE TEMPORO-MANDIBULARĂ”.

bottom of page