top of page
ClinicaRotar_Web-9.jpg

Filosofie

Conceptul nostru pornește de la idea de “excelență în stomatologie”. Intenționăm să furnizam servicii medicale moderne pe baza unor valori profesionale și general-umane tradiționale. Dorim să construim o punte între generații, prin recunoașterea capitalului de imagine al predecesorilor din familie, onorând realizările și renumele acestora. 

Portrete_EchipaRotar_34.jpg

Clinica va oferi – pe lângă serviciile medicale – o „experiență” nouă, care va combina tratamentul de specialitate cu siguranța și confortul unei ambianțe senzoriale. Ne propunem ca lucrurile să fie astfel făcute încât pacienții să își amintească de această experiența cu plăcere și să o împărtășească cu cei dragi, cu prieteni și cunoscuți. 
 
Ne dorim să creăm o relație specială cu pacienții noștri prin promovarea unei culturi a sănătății orale, atât la adulți cât și la copii. Prin servicii de calitate, vom fi un „hub” din care vom propaga informații utile despre prevenția în stomatologie, cu scopul de a duce, ulterior, la îmbunătățirea calității vieții lor. 
 
Nu dorim să ne comparăm cu alte clinici. Scopul nostru este sa fim o clinică de elită, să ne definim propriul parcurs și esență, ducând arta stomatologică la nivelul pe care această profesie îl merită în rândul medicinei. 

bottom of page