top of page
ROTAR_DETAILS_websize4.jpg

Cariere

Beneficii dacă ești angajat al Clinicii Rotar

Clinica Rotar este o instituție de elită care oferă numeroase avantaje pentru angajați, datorită standardelor sale ridicate de calitate, tehnologiei avansate cu care este dotată  și serviciilor de top pe care le oferă. Iată câteva dintre avantajele pe care le au angajații noștri:

Floare Rotar.png

În final, avantajele angajaților din Clinica Rotar reflectă politica și cultura organizațională a clinicii, iar acestea contribuie semnificativ la creșterea nivelului de satisfacție profesională și personală.

Cum facem angajările?

Știm că angajarea sau schimbarea locului de muncă este un demers dificil și uneori chiar copleșitor. De aceea, pe toată durata acestui proces, încercăm să fim transparenți, încurajând o comunicare deschisă între clinica noastră și candidați.

1 /

Mai întâi, verificăm dacă profilul dumneavoastră profesional se potrivește cu cerințele postului din clinica noastră.

2 / 

Apoi, programăm o discuție telefonică, de aproximativ 10 de minute, pentru a afla mai multe detalii despre experiența și așteptările dumneavoastră.

3 / 

Pasul următor este programarea unui interviu preliminar, la sediul clinicii, pentru a ne cunoaște mai bine. Cu această ocazie veți afla cum funcționam și vom evalua dacă putem lucra împreună. Tot atunci, veți avea ocazia sa-i cunoașteți pe unii dintre membrii echipei, să discutați direct cu experții nostri si sa le adresați întrebări.

4 / 

La final, noi vom pregăti o oferta (pe care nu veți putea să o refuzați☺) și ne vom bucura din suflet dacă veți spune DA!

foto Cariere.jpg

Valorile Clinicii Rotar

Vino în echipa noastră

Vă rugăm să completați detaliile din formularul alăturat, iar ulterior veți fi contactat de către noi. 

Mulțumim pentru interes! Curând veți fi contactat de catre un reprezentat al Clinicii Rotar.

bottom of page