top of page

Facilități Pentru Pacienți

Design special și atmosferă relaxantă

Clinica Rotar, prin intenție și vocație, este un loc în care excelența actului medical se îmbină armonios cu dorința de a oferi pacienților o experiență senzorială inedită. Calitatea medicilor și tehnologia de ultimă oră cu care este dotată clinica se concretizează în servicii medicale premium, desfășurate într-un spațiu confortabil, cu amenajări de bun gust, care invită la reflecție și contemplare artistică.  

Expoziții de artă și pictură

Clinica Rotar adăpostește opere de artă, care se disting prin eleganță și rafinament, stimulând imaginația și frumusețea din sufletul privitorului. Dincolo de crearea unei ambianțe plăcute și liniștitoare, expunerea acestor lucrări promovează artiști români consacrați sau la început de drum, care s-au remarcat în peisajul autohton datorită unui real talent artistic.
Aflată la confluența dintre artă și știință, stomatologia, ca ramură medicală, reprezintă îmbinarea performanței profesionale cu o propensiune spre estetică, aspect pe care ne propunem să-l cultivăm, atât la nivel instituțional cât și printr-o interacțiune de sorginte artistică cu pacienții noștri.   
Prin găzduirea acestor opere de artă, Clinica Rotar se dorește a fi un „hub” cultural, un spațiu care să reunească pacienți și iubitori de artă deopotrivă, într-o atmosferă caldă și prietenoasă, pentru a împărtăși impresii și pentru a susține artiști talentați. 

3.Branding auditiv.jpg

Branding vizual, auditiv și olfactiv

Pentru că un brand e făcut și din senzații, din sensuri și imagini memorabile, identitatea Clinicii Rotar se dezvăluie prin canale senzoriale multiple.
Mirosul are un impact puternic asupra stării de spirit, de la evocarea amintirilor și trăirilor profunde, la reducerea stresului și anxietății. Am ales mirosul suav de Grapefruit roz, cu gândul la starea de bine a pacienților.
Ambianța vizuală și cea olfactivă sunt completate de cea sonoră pentru că și aceasta este un factor care contribuie la satisfacția pacienților noștri. Odată ce ne treci pragul, ai parte de o experiență sinestezică – din care face parte și brandingul sonor. Acesta este compus cu atenție, din playlist-uri cu piese ale unor artiști celebri.
Să ne auzim cu... bine! :)

Televizoare HD suspendate și căști audio pentru anulare zgomot de fond în cabinete

Scăderea anxietății copilului legată de elementul de noutate poate fi realizată prin amenajarea cât mai atractivă și interesantă a cabinetului. Astfel, prezența televizorului transformă experiența la stomatolog în ceva plăcut, mai ales că privitul desenelor animate este un obicei practicat și acasă.
   
Pentru pacienții care prezintă anxietate legată de sunete, căștile reprezintă un element foarte important. Muzica, desenele, filmele ascultate în căști, blochează sunetele aparaturii stomatologice și distrag atenția pacientului de la lucrurile mai puțin plăcute. Terapia prin muzică este o formă de psihoterapie sau de reeducare, ea fiind și un mijloc de comunicare sau de structurare a relațiilor. 

4.televizorul.jpg
foto statie de incarcare.jpeg

Wifi cu bandă largă și stație de încărcare pentru mijloacele de comunicare

Știm că pacienții noștri doresc să rămână conectați cu cei dragi chiar și atunci când sunt …cu gura căscată!:)

 ,,Loc de dat …cu periuța’’

O zonă echipată cu toate uneltele necesare curățării dinților în mod corect, unde pacienții pot efectua periajul dentar înaintea tratamentelor dentare. Prin acest demers, dorim să educăm pacienții noștri și să creăm confortul și decența actului medical.

loc de dat cu periuta.jpeg
7.stand prod igiena dentara.jpg

Stand prezentare produse de igienă dentară

Am amenajat un spațiu de unde se pot achiziționa produse profesionale recomandate de medicii noștri, care nu sunt disponibile în farmacii sau magazinele de retail. Personalul de la recepție este pregătit să vă răspundă la toate întrebările legate de produsele expuse. 

Impact educațional: standuri cu pliante pe teme medicale și culturale

Educarea pacienților în domeniul sănătății orale prin intermediul a zeci de pliante și broșuri informative realizate de medicii noștri, pentru a conștientiza nevoile și importanța acesteia, precum și necesitatea menținerii sănătății orale, odată ce ea a fost dobândită cu eforturi atât de mari. În acest fel, în viața lor, nu vor mai fi necesare intervenții majore  și eforturi de natură fizică, financiară sau de timp. 

8.impact educational.jpg
bottom of page