top of page

Elvira Balaj

Medic specialist Endodonție

Facultatea de Medicină Dentară (UMF ,,Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca 2014)

Specializare Endodonție (Cluj-Napoca, 2021)

Dr. Elvira Balaj-  Medic specialist Endodonție și medic rezident Stomatologie generală.jpg

Despre

Sunt o fire prietenoasă, optimistă și veselă. Sunt iubitoare de natură și plante, de aceea pasiunea pentru gradinărit reprezintă o sursă de bucurie pentru mine. Ador muzica, dansul și apreciez arta în diversele ei forme, dobândită din har sau manualitate. Pictura îmi  încântă sufletul, iar lucrul manual mă antrenează. 

Experiența clinică

Am acumulat experiență clinică în realizarea tratamentelor stomatologice diverse, atât în practica universitară, cât și în cea privată, pe care am aprofundat-o prin cursuri de formare. Prin natura specializării, m-am orientat spre tratamente odontale, tratamente si retratamente endodontice.

Opinie personală

Stomatologia este o artă care te obligă să-ți folosești imaginația și cunoștințele pentru a crea zâmbete și pentru a îmbunătăți viața oamenilor. Tratamentul endodontic reprezintă o ultimă șansă a unui dinte afectat de a mai putea fi menținut pe arcadă, în scopul îndeplinirii tuturor funcțiilor dentare. Endodonția nu se rezumă doar la tratamentul de canal al unor dinți cu diverse patologii și obținerea de radiografii frumoase. Aceasta face parte dintr-un tot unitar complex, alături de celelalte specialități stomatologice, lucru care implică muncă în echipă, comunicare și empatie. Este un domeniu cu o evoluție constantă, unde trebuie să fii la curent cu tehnologiile de ultimă oră. Stomatologia este o provocare, iar mie îmi plac provocările.

bottom of page