top of page

Patricia Vințeler

Medic Specialist Pedodonție

Facultatea de Medicină Dentară (Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, 2019) , Specializare Pedodonție (Cluj-Napoca, 2022)

Dr. Patricia Vințeler- Medic specialist Pedodonție.jpeg

Despre

În timpul meu liber îmi place să citesc, să ies în natură și să mă plimb cu bicicleta, dar iubesc și sporturile de iarna. Când am ocazia , îmi place sã călătoresc în locuri inedite și spectaculoase. Mă bucur de viață în diversele ei ipostaze împreună cu familia și cu prietenii.

Experiența clinică

După absolvirea facultății am început să colaborez cu mai multe clinici stomatologice reușind să îmi dezvolt atât abilitățile practice cât și comunicarea și înțelegerea psihologică a micuților pacienți. În decursul acestor ani, în urma specializării și participării la cursuri de pedodonție, am dobândit cunoștiințe profesionale noi, necesare tratamentului modern al afecțiunilor stomatologice ale copiilor.

Opinie personală

Consider că pacientul copil, pentru a veni cu drag în cabinetul stomatologic, fară emoții negative sau anxietăți, are nevoie, alături de o atenție specială, și de un stomatolog empatic, în care să aibă încredere. Având o experiență neplăcută în copilăria mea legată de tratamentele stomatologice, îmi doresc ca pacienții mei să nu parcurgă același drum. Încerc să le ofer atât tratamente eficiente cât și suport emoțional.

bottom of page