top of page

Daniel Ostaș

Medic specialist chirurgie orală și maxilo-facială, doctor în Medicină Dentară(2023), asistent universitar UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca;

Facultatea de Medicină Dentară (UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, 2012), Facultatea de Medicină (UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, 2017), Specializare Chirurgie Orală și Maxilo-Facială (Cluj-Napoca, 2017), Doctorat în Medicină Dentară(2023)

Asist. Univ. Dr. Daniel Ostaș- Medic specialist Chirurgie orală și maxilo-facială.jpg

Despre

Timpul liber îl petrec alături de familie. Noi suntem familia Hai Hui, o familie normală, care iubește călătoriile, oamenii şi poveştile. Printre muncã și familie încerc sã înghesui datul la pedale și trasul la ținta.

Experiența clinică

Incepând cu anul 2013 îmi desfașor activitatea clinică în domenii precum: chirurgie dento-alveolară, implantologie orală, chirurgia tumorilor benigne şi maligne, traumatologie si reconstrucţii in sfera orală si cranio-maxilo-facială. Pe lângă pregatirea continuă în specialitate, sunt preocupat de dezvoltarea implanturilor/dispozitivelor medicale personalizate în chirurgia orală si cranio-maxilo-facială. 

Opinie personală

Într-o lume a marketing-ului agresiv, cred că sinceritatea trebuie să primeze în relația cu pacientul, ancorând așteptările acestuia în posibilitățile tehnice actuale și în realitatea biologică personală. În plus, empatia, perseverența și pragmatismul sunt atribute care clădesc relația de încredere medic-pacient. 

bottom of page