top of page
poza partea sup pagina.jpg

De ce să ne alegi pe noi?

Dacă doriți să vă rezolvați problemele stomatologice, există mai multe motive pentru care ar trebui să alegeți Clinica Rotar:

Echipă multidisciplinară 

Echipa noastră multidisciplinară este formată din profesioniști cu experiență în diferite domenii ale stomatologiei, precum chirurgie, ortodonție, implantologie, endodonție, managementul durerii și igienă orală. Această diversitate de specializări ne permite să abordăm problemele dentare complexe dintr-o perspectivă holistică și să oferim cele mai bune soluții personalizate pentru fiecare pacient.

echipa multidiscipl.jpg
performanta.jpg

Performanță medicală

Performanța medicală în clinica noastră se măsoară prin mai multe criterii cheie care reflectă calitatea serviciilor, rezultatele tratamentelor și standardele profesionale ridicate. În calitate de pacient, beneficiați de consultanță și colaborare interdisciplinară directă între specialiștii noștri. Astfel, ne asigurăm că tratamentul dumneavoastră este planificat și implementat în mod coerent, evitând confuziile sau discrepanțele în abordare.

Tehnologie de ultimă oră

În domeniul nostru, este de la sine înțeles că nu putem oferi servicii impecabile fără a avea la dispoziție o tehnologie de vârf. Suntem în permanență la curent cu ultimele descoperiri și avem  acces la cea mai modernă aparatură medicală. Utilizăm echipamente de înaltă calitate și tehnici avansate pentru a vă oferi cele mai bune rezultate posibile. Indiferent de nevoile dumneavoastră stomatologice, suntem pregătiți să oferim o gamă largă de servicii, de la proceduri de bază de îngrijire a dinților până la tratamente avansate de reabilitare complexă.

tehnologie.jpg
Servicii+Dotari_ClinicaRotar_Websize9.jpg

Relația pacient -medic este bazată pe încredere

Pentru noi, confortul și buna comunicare cu pacienții noștri este o prioritate. Pentru a ne asigura că suntem înțeleși, explicăm în detaliu opțiunile de tratament, răspundem la întrebările dumneavoastră și lucrăm împreună pentru a dezvolta un plan de tratament care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră. Relația cu pacienții trebuie să fie bazată pe încredere. Ea implică empatie, comunicare deschisă,  integritate, calitate și respect reciproc. Ne propunem să construim și să menținem această relație solidă, care contribuie la asigurarea unei îngrijiri stomatologice de calitate și la satisfacția pacientului.

Laborator dentar integrat

Avantajele unui laborator dentar integrat sunt multiple, aducând beneficii semnificative în ceea ce privește calitatea, eficiența, personalizarea și controlul asupra tratamentului stomatologic. Un laborator dentar integrat permite producerea mai rapidă a protezelor dentare, coroanelor, punților și a altor dispozitive personalizate. Nu mai este nevoie să se trimită lucrările către laboratoare externe, ceea ce duce la reducerea timpului de așteptare pentru pacienți și la accelerarea tratamentului.

laborator.jpg
facilitati.jpg

Facilități speciale pentru pacienți

Înțelegem că o vizită la stomatolog poate fi stresantă pentru mulți oameni. Echipa noastră se străduiește să creeze o atmosferă prietenoasă, relaxantă și lipsită de stres pentru a vă ajuta să vă simțiți confortabil în timpul tratamentului. Clinica Rotar, prin intenție și vocație, este un loc în care excelența actului medical se îmbină armonios cu dorința de a oferi pacienților o experiență senzorială inedită. Clinica Rotar adăpostește opere de artă, care se disting prin eleganță și rafinament, stimulând imaginația și frumusețea din sufletul privitorului. Dincolo de crearea unei ambianțe plăcute și liniștitoare, expunerea acestor lucrări promovează artiști români consacrați sau la început de drum, care s-au remarcat în peisajul autohton datorită unui real talent artistic. Aflată la confluența dintre artă și știință, stomatologia, ca ramura medicală, reprezintă îmbinarea performanței profesionale cu o propensiune spre estetică, aspect pe care ne propunem să-l cultivăm, atât la nivel instituțional cât și printr-o interacțiune de sorginte artistică cu pacienții noștri. 

În concluzie, echipa noastră multidisciplinară vă oferă expertiză, colaborare eficientă, servicii complete și atenție personalizată pentru a vă îmbunătăți sănătatea orală. 

Clinica Rotar este promotorul excelenței în stomatologie!

bottom of page