top of page

Diana Rotar

Medic specialist ortodonție și ortopedie dento-facială

Facultatea de Medicină Dentară (UMF “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, 2007), Specializare ortodonție și ortopedie dento-facială (Cluj-Napoca, 2010), bursă de studiu AUF în cadrul Universitatii „Victor Segalen”, Bordeaux, Franta, (2009-2010), bursa de cercetare în cadrul Universitatii Gangneung-Wonju, Coreea de Sud, (2011).

Dr. Diana Rotar-  Medic specialist Ortodonție și ortopedie dento-facială.jpeg

Despre

Plăcerile vinovate din viata mea sunt o combinatie de „pastile” de energie (tenis, jogging, plimbări cu motorul), concentrare (tirul de agrement), comunicare (studiul limbilor străine) sau creativitate (designul interior).

Experiența clinică

Mai mult de 10 de ani de activitate clinică în domeniul tratamentului multidisciplinar al anomaliilor dento-maxilare, al tratamentului ortodontic proprotetic, al reabilitărilor orale complexe și al managementul durerilor musculare și articulare din sfera aparatului dento-maxilar.

Experiență managerială

Conducerea și coordonarea activității profesionale a unei echipe multidisciplinare de medici și asistenți medical în cabinetul privat de stomatologie

Opinie personală

Chintesența motivației în profesia de medic este feedback-ul pozitiv primit de la pacient. Prin acesta simțim că munca noastră aduce o schimbare importantă și pozitivă în viața pacienților noștri și ne dă puterea sa ne străduim sa oferim rezultate excepționale și servicii deosebite.

bottom of page