top of page

Irina Lupșe

Medic specialist Pedodonție, Doctor în Științe Medicale, Medic specialist Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială,  Asistent Universitar UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca;

Facultatea de Medicină Dentară (UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, 2015), Specializare Pedodonție (Cluj-Napoca, 2019), Specializare Ortodonție și Ortopedie dento-facială(Cluj-Napoca, 2023)

Asist. Univ. Dr. Irina Lupșe- Medic specialist Pedodonție și medic rezident Ortodonție și

Despre

Sunt pasionată de fotografie și încerc să găsesc frumosul oriunde și oricând. Fotografia este scoaterea la iveală a ordinii din haos. Ea este o imagine cu caracter magic de instantaneu.

Experiența clinică

Incepând cu anul 2015 îmi desfășor activitatea clinică în domenii precum: stomatologia pediatrică, stomatologia minim-invazivă, ortodonție interceptivă, educarea și conștientizarea permanentă a pacienților și părinților în ceea ce privește metodele de igienizare, dietă și prevenția afecțiunilor orale. Pe lângă pregătirea continuă în specialitate, sunt preocupată de ortodonția interceptivă dar și de ortodonția și ortopedia dento-facială a pacientului adult. 

Opinie personală

Până nu demult, stomatologia pediatrică a fost la coada preferințelor în rândul absolvenților, poate pentru că necesită foarte multă răbdare, pregătire și determinare. Romania are una dintre cele mai mari prevalențe ale cariei dentare în rândul copiilor. Astfel, motivația mea vine din dorința de a schimba acest lucru prin educare, determinare, empatie. Copilul de azi, informat și conștiincios, va fi adultul de mâine, cu mai multă prevenție si mai puține probleme oro-dentare.

bottom of page