top of page

Sandra Gorcea

Medic primar chirurgie dento-alveolară

Facultatea de Medicină Dentară (UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, 2009), Specializare Chirurgie Dento-Alveolară (Cluj-Napoca, 2013), Competență în domeniul nuclear, nivel 2, RTGD

Dr. Sandra Gorcea- Medic primar Chirurgie dento-alveolară.jpeg

Despre

Iubesc natura indiferent de anotimp, mă încarc cu razele soarelui de la răsărit și apus, îmi place marea și briza ei. Ador ieșirile cu prietenii, iar când sunt singură îmi place să mă pierd printre paginile unei cărți bune.

Experiența clinică

peste 10 ani de practică clinică privată în domeniul chirurgiei și implantologiei orale, al reabililitărilor protetice globale (mixte, dinți/implanturi), al reabilitărilor estetice, al reconstrucției complexe a cazurilor de uzură dentară, precum și în domeniul afecțiunilor parodontale sau al managementului durerilor musculare și articulare din sfera stomatologică.

Experiență managerială

Conducerea și administrarea activității stomatologice private în cadrul mai multor cabinete de profil, de mai bine de 10 ani.

Opinie personală

Medicina e o sursă de dragoste, recunoștință și pasiune, devotament și credință. Te face să devii varianta ta mai bună în fiecare zi.

bottom of page