top of page
Rotar_Generatii.jpg

Tradiție

Clinica stomatologică „Rotar” reprezintă a patra generație în șirul de instituții stomatologice private dezvoltate în Cluj-Napoca.

1992-2003

2003 -2012

Inițiate de Prof. Dr. Alexandru Rotar și Dr. Maria Rotar la începutul anului 1992 sub forma unui cabinet privat de stomatologie, serviciile noastre au cunoscut o dezvoltare și o expansiune de-a lungul anilor ’90. 

Creșterea constantă a cererii de servicii, dezvoltarea mediului economic românesc și dorința noastră de progres a determinat o dezvoltare a cabinetului într-o locație nouă începând din anul 2003. Din anul 2004 a apărut SC. MedArtis Dent. SRL, condus de Dr. Horațiu Rotar, care a reprezentat umbrela economică sub care serviciile noastre au continuat să se dezvolte.  

1990-2003.jpeg

2012 - 2022

Anul 2012 a reprezentat un punct de cotitură în dezvoltarea serviciilor noastre, când, cu ajutorul fondurilor europene nerambursabile și a unei asocieri lărgite, am dezvoltat cea mai modernă clinică de stomatologie multidisciplinară din Cluj-Napoca. 

2022 - prezent

Calitatea profesională a serviciilor noastre a făcut ca cererea să crească constant astfel că, astăzi, ne aflăm într-o locație nouă, adaptată cerințelor stomatologiei moderne și nevoilor pacienților noștri, îmbinând calitatea profesională cu o ambianță și o atmosferă speciale. Echipa profesională condusă de Prof.Dr. Horațiu Rotar și Dr. Diana Rotar, bazându-se pe experiența a două generații de medici stomatologi și a trei generații de instituții medicale private, vă oferă servicii stomatologice personalizate, cu rezultate stabile pe termen lung, a căror scop este o calitate ridicată a vieții.

anul 2022-prezent.jpeg
bottom of page